FORD Hírlevél regisztráció
Kérjük, töltse ki alábbi kérdőívünket!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Szükséges adatok a további tájékoztatáshoz:
Információ:

A Ford Közép- és Kelet-Európai Kft. tiszteletben tartja az Ön személyes adatait, illetve azok biztonságát. Minden adatot, amelyet Ön megad, adatvédelmi irányelveink szerint kezelünk.
Adatvédelmi irányelveink
Kérjük jelölje be, melyik modell iránt érdeklődik!
SZEMÉLYAUTÓK
HASZONGÉPJÁRMŰVEK
Szeretnék értesülni az aktuális ajánlatokról és friss hírekről.
Tájékoztatást kérek a szervízszolgáltatásokról.


Új
Használt
Kérjük, hogy személyes adatainak megadása előtt olvassa el a Ford Adatvédelmi Szabályzatát. Ön személyes adatai megadásával önként hozzájárul ahhoz, hogy a Ford az Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kezelje személyes adatait. Ha Ön igénybe veszi hírlevél szolgáltatásunkat, tájékoztatjuk, hogy hírlevél szolgáltatásunkról bármikor, korlátozás és indokolás nélkül ingyenesen jogosult akár e-mail, akár levél útján leiratkozni.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott adataimat a Ford Közép- és Kelet-Európai Kft. a jövőbeli tájékoztatáshoz felhasználja?*
Adatkezelési irányelvekről a www.ford.hu weboldalon, ill. a 06 (40) 200-024-es, helyi tarifával hívható Ford Infovonalon tájékozódhat. Adatnyilvántartási szám: 40355. Amennyiben nem szeretné, hogy adatait a Ford felhasználja a továbbiakban a marketingtevékenységéhez, kérjük, jelezze ezt a ford.leiratkozas@wundermanbudapest.hu e-mail címre vagy a Wunderman Kft. 1539 Budapest Pf.: 598. postacímre küldött levélben.